Formandens beretning

Ja nu gik der igen, et år uden Thyholm IF blev nedlagt. Jeg synes det har været interessant, det har været et lærerigt år. Men det er da ikke så afskrækkende at folk behøver at flygte fra det.

 

Jeg har prøvet at samle udvalgene, så vi kan hjælpe hinanden og få mest muligt ud af hinandens erfaring. Så alle føler sig hjemme i klubben.
Tak til fodbold- og Håndboldafdelingen for godt samarbejde.
Tak til Hans, for et godt regnskab igen.
Tak til Kirsten, for dit store arbejde med at skrive.
Tak til støtteforeningen, for positive tanker, og økonomisk støtte til ungdomsarrangementer.


Tak til alle vores sponsorer, og alle der har ydet en indsats stor eller lille.

Der er mange der gør et stort stykke arbejde i foreningen. Var vi flere der gav et lille nap ville det være lettere at drive. Frem for at overbebyrde, dem der har rigeligt og pludselig må sige stop.

Tillykke til krocket klubben med de fine resultater . Det er dejligt at i bruger stadion og klubhuset.

 

I 2006 har TIF. 75 års jubilærium. Som vil blive markeret i august.
Til sidst skal der lyde en tak og tillykke til Nelly Korsgård. Der passer klubhuset og fik lederprisen 2005.

 

Til slut vil jeg referer fra fodboldafslutninger.

Vi forventer der er kaffe på kanden, der er pæn og rent, der er nogen der tager sig af os og vores børn, når vi kommer der. Men sådan er det ikke alle steder.

Så husk giv en hjælpende hand, når nogen eller noget trænger der til.
Vi kan alle sammen bruges til noget. Det er lettere at i selv tilbyder lidt assistance.Med sportslig hilsen

Karen Borgholm.Fodboldafdelingen 2005:

En tvivlsom sommer med meget lidt sol og masser af regn og et sommer - ligt efterår er gået på hæld. Trods dette har der været masser af udfordringer, og det er igen tid at se tilbage på en afsluttet fodboldsæson. En sæson, der sædvanen tro, har budt på masser af opgaver, som bestyrelsen i samarbejde med de mange frivillige hjælpere, har forsøgt at læse på bedste vis.

Ungdomsafdelingen har i år haft ca. 150 spillere, Så der har været stor behov for de mange frivillige Trænere og ledere, som har ydet en stor indsats for foreningen.

Ungdomsspillerne har været fordelt på 3 11 mandshold, lilleput drenge, drenge, samt piger. Desuden 8 7 mandshold, heraf 2 hold mikroput, 3 hold miniput, 1 hold lilleput piger, 1 hold lilleput drenge, 1 hold juniorpiger samt 1 sandkasse hold. Drengeholdet blev puljevindere - Vi ønsker tillykke med det flotte resultat.

På seniorsiden har der været damesenior, serie 4 og serie 6. Serie 6 spiller om Jydsk Mesterskab.

Indendørs fodbold skal også lige nævnes. I år har vi valgt ikke at melde holdene til turneringen, men det står Trænerne frit for, at melde dem til forskellige stævner i løbet af vinteren.

En tak skal fra bestyrelsens side lyde til Steen Mogensen, som efter knap 12 år har valgt at stoppe pga. for stort arbejdspres.


Om årets aktiviteter kan vi oplyse følgende:

- 1. maj blev der holdt åbent hus - også kaldet "Arla-dag" fra kl. 10.00 - 14.00 med deltagelse af 67 børn - Rigtig flot! I betragtning af det var en konfirmationssøndag.

- 17. maj SFO "Pigeraketten" fra kl. 14.00 - 17.00. Her deltog 71 piger som blev udsat for mange udfordringer, forhindringer og kampråb. Meget tilfredsstillende fremmøde.

- 30. maj blev der afholdt SFO-idrætsdag. Opvarmning bestod af Lille IB. Børnene spillede kampe ála Snickers Cup.

- Uge 30 bød på DGI fodboldskole med 45 børn/unge som deltagere. Ugen bød på en del undervisning og leg. Midt på ugen gik turen til Hurup Svømmehal. Fodboldskolen sluttede fredag med lagkageløb.

- Som sædvanlig bød uge 30 også på sportsfest, som igen i år blev en succes med masser af aktiviteter, mange deltagere og flot vejr - Dog "druknede" lørdagens fest på sportspladsen, men snarrådige beslutninger og mobilaftaler sørgede for at festen blev holdt i Multisalen - EN STOR TAK skal lyde til Midtpunktet for deres hjælpsomhed og velvilje. 8 hold deltog i den årlige firmadyst, hvor Landmændene løb af med sejren. Ca. 180 spillere var med til årgangsfodbold, hvilket forløb fint,
og i år vandt årgang 68. Tak til Morten Larsen og Frank Jepsen for et flot arrangement.
Også en stor tak til de fire sponsorer for årgangsfodbolden: Thyholm Oliefyrsservice, Thyholm Murer, Tambohus Kro samt Thyholms Tømmerhandel.

Lørdag aften var der ca. 250 til spisning i Multisalen.

- Hvidbjerg Bank Cup forløb over fire dage fra 8. - 11. august. Som noget nyt, havde vi i år tilknyttet "Fair Play". 39 hold deltog i cuppen både piger og drenge fra sandkasse t.o.m. junior. Der blev uddelt vandrepokaler til det vindende hold i hver pulje, samt medaljer til 1., 2. og 3. pladsen i hver pulje.

- 14. oktober blev der afholdt afslutning for ungdomsafdelingen med ca. 70 børn. Dette foregik i Midtpunkt, hvor der bl.a. var quiz og forskellige konkurrencer og uddeling af årsmedaljer.

- 15. oktober var et 7 mands lilleput drenge hold på SAS Arena for at spille finale i Faxe Kondi Cup.

De endte som nr. 2. Det andet hold lilleput drenge blev nr. 3 i deres pulje. Turen var samtidig en klubtur og sponsoreret af TIFs Støtteforening - En stor tak til dem.

 

Til slut skal der fra bestyrelsens side lyde en stor tak til vore 3 hovedsponsorer: Hvidbjerg Bank, Håreksperten og Tøjeksperten Arthur, alle øvrige sponsorer, samtlige Trænere, ledere, dommere og kommentatorer for et godt samarbejde, samt til Nelly og alle andre, der har hjulpet i og ved klubhuset.

på udvalgets vegne
Mona Jepsen

 

Årsberetning Håndbold 2005

Nu er efterår 2005 ved at være forbi og julen står for døren.

Vi har 6 ungdomshold, hvoraf de 2 hold har 2 hold. Der kommer stadig nye spillere til både ungdoms- og seniorholdene. Vi har haft meget svært ved at få Trænere til ungdomsholdene.


Vi havde den store glæde, at vores seniortrænere ville fortsætte med at skaffe tidtagere til vores hjemmestævner.

Først på sæsonen var vi inviteret ned for at se en kamp i Team Tvis/Holstebro, som der desværre ikke var ret stor tilslutning til. Vi fik ellers gratis billetter.

Vi har den store glæde, at have 2 personer, som har gjort et stort arbejde i sponsorarbejdet, håber det fortsætter. De har skaffet klubbens Trænere/ledere og udvalget en flot dragt. Alle spillere har også haft mulighed for at anskaffe sig en til nogle penge.

En stor tak skal lyde til alle spillere, Trænere, holdledere, tidtagere og de frivillige unge dommere, som har været på kursus, samt andre der har hjulpet os som fx ved at varte op til forskellige arrangementer, rengøring og salg af julekalendere.

Til sidst, men ikke mindst tak til alle sponsorerne, som har været med til at støtte os i vores arbejde i Håndboldafdelingen. En særlig tak til vore hovedsponsor Sparekassen Limfjorden.

Tak til Støtteforeningen og til Døgneren for deres tilskud til os.

 

på Håndboldafdelingens vegne
Dorthe Jensen
FormandFind Os På Facebook


Hovedsponsor Fodbold(Ungdom)Hovedsponsorer Fodbold(Senior)
Hovedsponsor Håndbold


 


Sponsorer klubdragt


Hvidbjerg Vinduet A/S
Kappelvej Værksted
Spar
Revision Limfjorden
Jensby tømrer
Støtteforening


Web Sponsorer


 


Få kort og rutebeskrivelse til TIFs anlæg