Sæsonen 2006 byder blandt andet på jubilæum. Hjemmesiden er opdateret og klar til den nye sæson

Jubilæum og sportsfest

I år 1931 blev Thyholm IF grundlagt, hvilket betyder at vi i år kan fejrer 75 års jubilæum.

Jubilæumet vil blive fejret i forbindelse med årets sporstfest der bliver afholdt i uge 31, den 3. 4. og 5. august.

Til sporstfesten vil der bl.a. blive afholdt en jubilæumsreception og i år vil der blive satset ekstra meget på årgangsfodbold.

Ligeledes tør vi på forhånd godt love at musikken til årets fest bliver noget udover det sædvanlige.

Andre aktiviteter

Udover sporstefesten og jubilæumet afholder TIF igen i år Hvidbjerg Bank Cup i uge 32, startende fra mandag den 7. august.

I uge 31 er der DGI Fodboldskole på Hvidbjerg Stadion. Den 30. April er der Super søndag med Lupus. I maj bliver der afholdt Pigerakketen, Arla-dag og SFO Idrætsdag.

Vi mangler stadig trænere

Selvom vi har en del trænere på plads til denne sæson, mangler vi stadig en del. Følgende trænere er på plads:

Sandkasse: hjælpertræner: Jacob Poulsen

Microputpiger: Knud Jepsen og Heidi Olsen

Miniputdrenge: Mads Madsen og Michael Graversen Holdleder: Bjarne Andersen og Carl Henrik Lyngs

Lilleputdrenge: Kim Odgaard, Jens Peter Fomsgaard, Michael Sørensen

Lilleputpiger: Karen Borgholm, Mads Krabbe, Jonas Raabjerg, Holdleder: Bente Mogensen

Drenge: Jimmy Nygaard og Alex Nielsen

Junior drenge: Henrik Vase

Juniorpiger: Thomas Svarre, Christina Bach Nielsen Holdleder: Anne Mette Jørgensen

Herresenior: Elo Hansen, Kim Søe Andersen Holdleder Søren Hav

Damesenior: Mona Jepsen Holdleder: Charlotte Søndergaard

Kunne du tænke dig at være træner, hjælpetræner eller holdleder for et hold, så kontakt Mona Jepsen på tlf: 97871620.

Opdateringer på hjemmesiden

Hjemmesiden er i længere tid ikke blevet opdateret, men nu begynder der igen at ske noget på denne.

F.eks. kan du altid finde de seneste mødereferater, der bliver lagt på hjemmesiden, kort efter møderne er afholdt.

Siden med kontaktpersoner er netop blevet opdateret, og alle trænere m.m. vil snart blive tilføjet, ligesom træningstider og datoer for træningsstart, vil blive offentligt gjort her på hjemmesiden, ligeså snart de ligger fast.

Med sportslig hilsen og ønsket om en god jubliæumssæson

Thyholm IF, fodboldafdelingen.