Thyholm Idrætsforening har i år haft to hold lilleputtdrenge (10-12 årige) med i Faxe Kondi Cuppen, og her opnåede begge hold en rigtig flot placering i hver deres pulje.

Faxe Kondi turneringen spilles med syv spillere på banen samt Målmand, og banen er også lidt mindre end en almindelig bane. Det er igennem samarbejdet med FCM - FS MIDTVEST - at foreningen er med, og der er 112 klubber med i det samarbejde.

Det ene hold fik en tredje plads, hvor præmien til spillerne var en sportstaske.

Det andet hold spillede om førstepladsen mod Frederiks på SAS Arena i Herning. Det var lidt af en begivenhed, at et af holdene skulle spille om førstepladsen i puljen, og det førte til at foreningen lejede en bus til finalekampen, så forældre og andre fodboldintresserede havde mulighed for at komme, og det var en fyldt bus, der kørte til Herning, fortæller holdleder Susan Jensby. Det blev så til en flot andenplads, og her var præmien en træningsdragt samt en sportstaske til hver spiller.

De to hold trænes af Rune Christensen, Morten B. Pedersen og Frank Jepsen og holdleder er Susan Jensby.

Det er første gang at et af Thyholm Idrætsforenings fodboldhold er nået så langt i Faxe Kondi Cuppen, fortæller Susan Jensby, så det gør de to fine placeringer ekstra flotte.

De stolte spillere, som spillede sig frem til en anden plads, iført de vundne træningsdragter og med sportstaskerne. (Der mangler enkelte spillere, som ikke havde mulighed for at være til stede).
(Der mangler enkelte spillere, som ikke havde mulighed for at være til stede).

Spillerne, der kom på trejdepladsen, ses her med præmierne, som var sportstasker. (Der mangler enkelte spillere, som ikke havde mulighed for at være til stede).
(Der mangler enkelte spillere, som ikke havde mulighed for at være til stede).