Hvidbjerg Bank Cup afviklet med masser af fodboldkampe, og der deltog hold lige fra sandkasse-hold over syv mands fodboldhold til 11 mands hold. Der blev også spillet fodbold af både drenge og piger i de forskellige puljer mod forskellige udenbys hold.

Thyholm Idrætsforenings hold måtte desværre se sig slået i alle puljer, så de udenbys hold løb med alle pokalerne, fortæller formanden for fodboldafdelingen Mona Jepsen.

Fair Play

For første gang, har man i forbindelse med afviklingen af cupen, som noget nyt også sat focus på Fair Play. Det betyder, at dommerne under kampen også skulle observere om et hold, en spiller, en holdleder, tilskuer eller forældre udviser en ekstraordinær positiv indsats på forskellige områder.

Til dem der blev indstillet, var der præmier skænket af DBU.

Formanden af fodboldafdelingen Mona Jepsen giver udtryk for, at det var en god ide at sætte focus på Fair Play på den Møde og forventer, at det vil man prøve igen.

Thyholm Avis - AF