Det var en glad bestyrelse der under sportsfesten kunne løfte sløret for seniortræneren de kommende to år i TIF. Som flere allerede ved blev det en fornyelse af aftalen med Elo Hansen. Det arbejde som Elo har gjort for vores klub indtil videre, er bare så godt at vi bare måtte fortsætte det gode samarbejde. Han er god på både det sportslige og det sociale. Han er en person der ikke er bange for at gå forrest eller hjælpe til når det gælder. Klubben er ved at ligge en lidt længere strategi ud i fremtiden og der hører Elo også ind under, så det er kun godt at der er arbejdsro for begge partner.

Trænerens kommentar
Det er med stor glæde at klubben og jeg er blevet enige om en ny kontrakt.

Thyholm IF er en god klub for mig, hvor tingene fungerer og vi har nogle fantastiske faciliteter, i betragtning af klubbens størrelse. Aller vigtigst er de frivillige, som gør et kæmpe stykke arbejde. Der er mange, som bruger meget tid på at det hele skal fungere. Det er ikke mange timer, hvor der ikke er åbnet i klubhuset, og det er virkelig tegn på en sund klub.

Seniorudvalget og jeg har lavet en to-årig kontrakt, da vi gerne vil prøve at sætte os nogle mål, som nok vil tage noget tid at opnå. Som jeg ser det, er det en spændende udfordring. Vi har en del unge mennesker som forhåbentlig kan spille os op i serie 3, og blive der, i løbet af et par sæsoner. Vi er startet så småt med at snakke om hvad der skal til. De første ting vi satser på, er vores træning og det sociale klubliv. Jo flere vi kan blive, uanset niveau, er vigtigt for os, da det er lettere at holde folk i gang, hvis træningsbane og klubhus er fyldte, også skal resultaterne nok komme.

Se ned på stadionen tirsdag eller torsdag og se hans kvaliteter.

Med Sportslig Hilsen
TIFs fodboldudvalg

Elo Hansen og Steen Mogensen

Træner Elo Hansen ved siden af, medlem af seniorudvalget, Steen Mogensen th.