Truende fiasko blev vendt til en kæmpe succes under TIFs sportsfest

TIFs for nylig afholdte sportsfest forløb noget anderledes end det plejer. Der er som regel sol og sommer i uge 30, hvor det hele foregår. De to første dage var fine både tilskuermæssigt og vejrmæssigt, men lørdag var en del anderledes. I alle de mange år jeg har været medarrangør, har jeg aldrig prøvet noget lignende, udtaler Steen Mogensen, TIFs fodboldafdeling. Hen på eftermiddagen (15.30) kom der over 30 mm regn, og det var mere end stadion kunne klare, i hvert fald der hvor teltet stod. på et tidspunkt stod der cirka 15 mm vand inde i teltet.

Redningen

Gode råd var dyre !!!! , men så er det jo godt vi har Midtpunktet (Calle). Da regnen kom, var han lige begyndt på rengøringen fra dagen før, hvor der havde været fest. Han kom ned på stadion med det gode forslag om at flytte festen til Midtpunktet, og efter en kort snak mellem tre af festarrangørerne, tog vi en hurtig beslutning om at rykke op i Midtpunktet, fortæller Sten Mogensen. Det lyder vanvittig at flytte et teltbal til et halbal, men som sagt så gjort.

Stor TAK

Her skal lige lyde en STOR tak til alle fodboldspillere med flere, som tog del i det store arbejde med at flytte ALT til Midtpunktet. Det er jo ikke bare lige at flytte en fest. Det handlede om borde og stole til 150 personer. Mad med mere til godt 300 personer. Et par store griller samt diverse barer og drikkelse og Så videre. Også bandet "The Light Dements" tog del i hjælpen, de sørgede for at bordene og stolene blev stillet op og pyntet med mere. KUN en halv time forsinket var ALT klar og parat, kun de sidste gæster skulle indfinde sig i Midtpunktet og ikke på sportspladsen. Klokken.19.15 blev der budt velkommen til en lidt utraditionel telt/halfest. Vi var meget spændt på, hvor mange der ville dukke op, cirka. 240 fandt vej op i Midtpunktet, hvor Inge og Benny som sædvanlig diskede op med det lækreste mad endnu engang, TAK.

Underholdning

Efter maden var 13 årige Mathilde Olesen på scenen, hvor hun sang 5 sange - og hvilken stemme. Derefter tog THE LIGHT DEMENTS over til dans, og dansegulvet var fyldt op det meste af tiden. Endnu engang TAK til Midtpunktet, som var med til at gøre sportsfesten til endnu en succes blandt mange. Det er stadigvæk sjovt at have med foreningsarbejde at gøre, når sådanne ting kan lykkes, og efterfølgende har vi fået mange skulderklap, for det vi gjorde.

Med sportslig hilsen

TIFs fodboldafdeling