Thyholm IFs udvalgte hold sendte Struers serie 1 hold hjem, med en overbevisende sejr på hele 5-2

Det var en underholdende kamp, domineret af TIF. Det var de to forstærkning der var hentet ude fra, Bo Møller fra Herning og Peter Gade fra Måbjerg, der gjorde den store forskel. De var begge i rollen som både Målscorer og oplæggere.

1. Halveg

12.:1-0 Bo Møller vinder to tacklinger midt på Struers banehalvdel og fanger deres Målmand med et smukt langt lob lang ude fra

18.: Thyholm tæt på selvmål efter klubspil, men gode reflekser af Flemming Holm

22.: Struer med et godt langskud og god redning af Flemming Holm

24.: Frispark til struer lige uden for feltet, Martin Jensen hamrer den lige over Mål

30.: Udskiftning Struer

30.: Flemming Holm er nede i flere minutter med problemer med knået, men kommer op igen

35.: Udskiftning TIF ud: Alex Nielsen + Kim Søe ind: Jens Johnsen + Anders Møller

40.: Bo Møller hamrer bolden ind på Struers overlægger langt udefra

45.: Torben Obel får bolden i Mål fra klods hold, men bliver korrekt annulleret for offside

45.: 2-0 Jens Johsen får bolden i nettet, efter indlæg fra Peter Gade

2. Halveg

0.:Udskiftning TIF ud: Svend Lyhne ind: Thomas Riis

5.: 2-1 Struer reducerer direkte på frispark, Ole Korsgaard skyder bolden kontrolleret oppe i venstre hjørne, Flemming Holm er uden chance for at redde den

10.:Frispark til TIF, men det løber ud i sandet

11.:3-1 Jens Johnsen scorer igen efter flot frispilning af Peter Gade der afleverer bolden mellem benene på en forsvarsspiller fra Struer, Jens Johnsen afslutter fra kanten af feltet med et fladt skud mod det lange hjørne

12.:4-1 Peter Gade scorer fra midten af feltet, efter Torben Obel er gået til baglinjen og spiller bolden skrådt bagud.

16.: Rene Kjær med en friløber, alene med Målmanden forsøger han at lobbe den over ham, men Kenneth Ørum får lige fingerspidserne på og når at hente bolden på Målstregen.

17.:Udskiftning TIF ud: Torben Obel, Rene Kjær, Jens Johnsen - ind: Kim Søe, Alex Nielsen, Jens Nørgaard

24.:5-1 Bo Møller putter bolden i et tomt mål, efter Jens Nørgaard alene med målmanden spiller den på tværs til Bo Møller, i en situation hvor Struer satser på offside.

26.: Advarelse TIFs Bo Møller får gult kort for at brokke sig til dommeren, da hans trøje blev revet itu.

30.: Udskiftning TIF: Ud: Bjarke Jensen - ind: Svend Lyhne

31.:5-2 Struer reducerer ved Ole Korsgaard. Struer skyder høj bold ned bag TIFs forsvar, og målscoreren løber fra forsvaret, tæmmer bolden flot, og skyder den fladt ind bag F. Holm.

35.: Udskiftning TIF ud: Thomas Riis - ind: Rene Kjær.

36.:TIF fuldtallige, Struer får frisparks ved TIFs hjørneflag men det bliver ikke til noget.

38.:Udskiftning TIF ud: Anders Møller - ind: Jens Johnsen.

42.:Struer presser og får hjørne, men header lige over TIFs Mål.

44.:TIF slår kontra og Jens Nårgaard alene med Målmanden men dribler lige ind i ham.

45..Struer presser igen og får to gode afslutninger men flot dobbeltredning af Flemming Holm.

Målscorer:
12 min: 1-0 Bo Møller
45 min: 2-0 Jens Johnsen
50 min: 2-1 Ole Korsgaard
56 min: 3-1 Jens Jonsen
57 min: 4-1 Peter Gade
69 min: 5-1 Bo Møller
76 min: 5-2 Ole Korsgaard

Advarelser:
70 min: Bo Møller (TIF)

Thyholm IF:
Flemming Holm, Steen Mogensen, Bjarke Jensen, Jan Lauersen, Alex Nielsen, Bo Møller, Peter Gade, Kim Søe, Rene Kjær, Torben Obel, Svend Lyhne, Thomas Riis, Jens Nårgaard, Anders Møller, Jens Johnsen.

Struer:
Kenneth Ørum, Brian Bjerregaard, Karsten, Kenneth Andersen, Morten Christensen, Henrik Kastbjerg, Martin Jensen, Tino Skallebæk, Jesper Tolak, Ole Korsgaard, Allan Mehl, Peter Bruun, Thomas Jacobsen, Lars Overgaard, Kim Bager.