Så står den årlige dyst mod Struer for døren. Kan thyholmerne mon gøre noget ved storebror fra syd

Så står den årlige dyst mod Struer for døren. Det er altid spændende at se om thyholmerne, kan gøre noget ved storebror fra syd. Vi mener selv at vi har samlet et godt hold, som kan spille lige op med Struer, eller måske endda vinde. Der står jo en del præstige på spil i dette opgør, som efterhånden er ved at være en tradition. Det er i hvert fald vigtigt at have håneretten i festteltet efter kampen.

Struer spiller i serie 1 og ligger stabilt i midten, så det ligner måske Goliats kamp mod David, men det plejer at være et meget lige opgør, og vi tror da også vi kan vinde, da der går mange gode spillere rundt i Serie 4, som blot ikke Træner nok til at være på Serie 1 niveau. De manglende evner må derimod kunne hentes i gejst og vilje, når det går løs, torsdag aften på Hvidbjerg Stadion.

Vi håber selvfølgelig at vi kan vise at der er noget opbakning på Thyholm. så kom og støt os, og se en god fodboldkamp.

HUSK: Fodbold skal ses på stadion

Holdopstilling Thyholm:

1 Flemming Holm (TIF)
2 Bjake Jensen (TIF)
3 Steen Mogensen (TIF)
4 Jan Bagger (Hurup)
5 Bo Møller (Herning)
6 Alex Nielsen (TIF)
7 Peter Gade (Måbjerg)
8 Kim Søe (Lyngs Uglev)
9 Rene Kjær (TIF)
10 Svend Lyhne (TIF)