Om lørdagen (dvs 30. juli 2005) afholdes, traditionen tro, den vidtberømte "årgangsfodbold". Kom og mød gamle venner/veninder og få nogle sjove timer på fodboldbanen. på stadion vil der være masser af aktiviteter for både børn og voksne. Når aftensmaden er fortærret i teltet, spilles der op til dans og hyggeligt samvær. Kom og oplev fællesskabet sammen med gamle venner og veninder. årgangsfodbold er et af sportsugens højdepunkter.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

De mange aktiviteter der foregår på Hvidbjerg Stadion i sportsugen fremgår af Sportsuge-annoncen i Thyholm Avis.

Mandag til fredag , også i uge 30, afholdes fodboldskole for børn, hvor fodbold og sjove lege kombineres - kom ned på stadion og oplev alt dette i din sommerferie.

TIF, fodbold
Kirsten Hansesgaard