Du kan nå det endnu! Deltag på DBUs Fodboldcamps, hvor du i fire intensive dage Træner, lever og bor som professionel

Det er sjovt, det er hårdt og du får med garanti spillet en masse fodbold!

Har du lyst til at bo, træne og spille fodbold med andre unge, der er lige så vild med fodbold som dig selv, så meld dig til en af landets 24 fodboldcamps arrangeret af Dansk Boldspil-Union. Det er ved at være sidste frist for tilmelding, der slutter 3. juni.

Flere af de 24 fodboldcamps, der er fordelt geografisk over hele landet, melder allerede om få resterende pladser, andre har stadig ledige pladser. Så skynd dig, hvis du vil have en professionel fodboldoplevelse i sommerferien!

Det er autoriserede DBU-instruktører og specielt udvalgte Trænere, der står for træningen, som omfatter flere træningspas om dagen. Nøjagtigt som i en professionel klub.

Hovedvægten af indholdet er lagt på den taktiske træning, med fokus på opspil og pasningsspil samt forsvarsspil. Desuden vil der være teknisk træning med baggrund i DBUs Tekniktræning.

Udover den praktiske træning er der teorimoduler, hvor deltagerne blandt andet får besøg af en professionel fodboldspiller, som fortæller om sit syn på, meninger om og oplevelser med fodbold som sit erhverv.

Brøndbys landsholdsaktuelle talent, Thomas Kahlenberg, er ambassadør for aktiviteten og udtalte sidste år om ideen:

"Jeg synes, det er en fremragende idé, at give unge drenge og piger mulighed for at prøve livet som professionel fodboldspiller i en uge, som en del af deres personlige udvikling på og udenfor banen. Netop det sociale er en meget vigtig del af at deltage på DBUs Fodboldcamps."

DBUs Fodboldcamps er en overbygning til den traditionelle DBUs Fodboldskole og en en relancering af den tidligere aktivitet, "Sommerprof", som DBU tilbød i sommerperioderne fra 2000 til 2003.

Mlrb:

Tilmelding

Tilmeldingen foregår via BILLETnet (billetnet.dk, tlf.nr. 70 156565 eller et billetnet salgsted) og prisen for deltagelse er 800 kroner + et gebyr på 23 kr. Billetsalget lukker 3. juni 2005.

Kilde: Thyholm Avis: AF