Vejret var med Thyholm Idrætsforening da den første maj afholdt Arla dag i samarbejde med DBU for børn fra 0-5.klasse.

Omkring 70 fodboldinteresserede thyholmske børn havde taget mod indbydelsen til dagen, fortæller formanden for fodboldafdelingen Mona Jepsen, og så skal det tages i betragtning, at der flere steder på Thyholm blev afholdt konfirmation, og det gjorde at flere børn var forhindret i at deltage.

Børnene blev opdelt i aldersgrupper, hvorefter instruktørerne stod parat til at lære børnene forskellige øvelser, som man så håber, kan bruges efterfølgende i den daglige træning.

Ved middagstid var der burgere til alle deltagere og for de smås vedkommende sluttede arrangementet klokken 13, mens de store fortsatte til klokken 14.

Alle de deltagende børn fik en erindringsgave fra Arla Food med hjem.

Arrangementet blev afholdt på stadion i Hvidbjerg.

Kilde: Thyholm Avis: AF

Arla-dag
De mindste børn var spændte på hvad der skulle foregå.

Arla-dag
Kondien styrkes samtidig med at man lærer, hvad samarbejde er.