Søndag den 1. maj klokken 10 slås dørene op for alle fodbold interesserede børn fra børnehaveklassen til og med femte klasse.

Sammen med knap 250 andre klubber er klubben nemlig vært for Arla-dagen i samarbejde med DBU og Arla, hvor godt 21.000 børn spredt over hele Danmark får muligheden for at lege fodbold en søndag formiddag.

Arla-dag er en udbygning af den jyske Marabou-dag, som JBU arrangerede i perioden 1997-2001 med stor succes.

Og der er ikke noget krav om, at man spiller fodbold i forvejen eller på forhånd har tilmeldt sig. Arla-dag er tænkt som en mulighed for klubben til at præsentere sig over for drenge og piger. Her kan de få sig en god fodboldoplevelse sammen med deres kammerater, hvad enten det er fra klubben, klassen eller vejen. Og det er en mulighed for, at far og mor kan snuse lidt til det tilbud, fodboldklubber giver familier rundt om i Danmark.

I år har en gruppe erfarne DBU-fodboldinstruktører skræddersyet det sæt øvelser og lege, der skal benyttes på Arla-dagen. Øvelserne kan efterfølgende bruges som inspiration for klubbens Trænere i den daglige træning.

Arrangementet slutter klokken 13.00 for de yngste og klokken 14.00 for de lidt Ældre børn.

Alle deltagende børn på Arla-dagen får forfriskning og en erindringsgave fra Arla - Foods med hjem, mens alle involverede fodboldledere og trænere belønnes med en t-shirt. Klubben modtager en Select bold samt Fair Play materiale.

Arrangement afholdes på Hvidbjerg Stadion, Enghavevej 19. Yderligere information ved Kasper Riis telefon 26338706 eller Mona Jepsen telefon 61160958.

Kilde: Thyholm Avis - AF