Medlemmerne får nu mulighed for at købe både trænningstøj samt klubdragt til favorable priser

TIFs nye klubdragter Thyholm Idrætsforening har indkøbt nye træningssæt samt klubdragter, som medlemmerne af foreningen så har mulighed for at købe alt efter lyst og behov, fortæller formanden for fodboldudvalget Mona Jepsen. Det er på opfordring, at man tilbyder to dragter. Hvis man har begge dragter, er der mulighed for at spare lidt på brugen af klubdragten. De sorte er træningssæt, og de røde er klubdragter. Et træningssæt(trøje, bukser og strømper) med diverse tryk til kun 250 kr., det er svært at finde billigere. Klubdragten (Hummel) koster lidt mere.

Det er vigtigt at spillerne bestiller så hurtigt som muligt, så de første kan få dragterne. Til sommer bliver der dog en ekstra runde, hvor det igen bliver muligt at bestille.

Klubben tjener ikke på salget af træningsættene og klubdragten, og de indkøbt i samarbejde med Intersport i Struer og Hvidbjerg Bank. Foreningen er glad for, at have gode sponsorer, der er villige til at bakke op om noget, når bestyrelsen laver tiltag.

Kilde Thyholm Avis - AF