Thyholm Idrætsforening har netop udgivet en folder for at synliggøre klubbens holdninger samt informationer om børneidræt for de tre til 10 årige, som en vejledning til forældrene.

Folderen er udarbejdet af et udvalg bestående af Trænere, forældre og medlemmer af T.I.F.s bestyrelse/udvalg.

I folderen gennemgås 18 forskellige emner, som udvalget har ment var vigtige og de behandles i større eller mindre udstrækning.

Indledningsvis kan man læse om TIFs Målsætning og i et andet afsnit beskrives De 10 Forældrebud samt TIFs holdning til børneidræt. Afsnittet om "Fair Play" fortjener også opmærksomhed.

Det er Thyholm Idrætsforenings håb, at folderen vil være medvirkende til større forældrearrangement og forståelse for den klub som børnene kommer i.

Folderen vil blive omdelt om kort tid.

Se folderen her.

Kilde AF - Thyholm Avis