Fire Trænere og ledere fra fodboldklubben Thyholm IF deltog i sidste uge sammen med en busfuld andre forventningsfulde 67 kursister på stor fodboldoplevelse - heraf fire fra Thyholm IF.

Fire Trænere og ledere fra fodboldklubben Thyholm IF deltog i sidste uge sammen med en busfuld andre forventningsfulde fodboldledere/-Trænere fra Region 2 på JBUs årlige inspirationstur. Turen gik i år til Odense Boldklub og videre derfra til VM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Tyrkiet i Parken.

Turen startede med opsamling kl. 05.30 i Thisted og derfra videre til opsamlingsstederne i regionen. Da alle 67 kursister var samlet var første stop Odense Boldklub.

Her blev onsdagens træning med SAS Liga truppen overværet, og der blev også tid til en rundvisning på Odense Stadion.

Efter fælles middag var der orientering om den netop overståede træning af Trænerteamet Troels Bech og Klaus Rasmussen. Der var ligeledes orientering om klubben ved direktør Kim Brink.

Kl. 16.00 fortsatte turen til københavn hvor den spændende landskamp blev overværet. på den anden side af midnat vendte bussen hjemad igen, og de fire Trænere fra Thyholm IF var alle tilfredse med onsdagens oplevelser. Specielt modtagelsen i OB var helt overvældende, fortæller de fire.

-AT

Elo Hansen, Flemming Bach, og Steen Mogensen på træningsbanerne i SAS liga klubben OB.

Klubbens direktør Kim Brinch orienterede om Klubben.