For andet år i træk lykkedes det Thyholm IF fodboldafdeling at få et hold med til regionsmesterskabet i miniput piger rækken.

Efter ankomst til Ringkøbing fik pigerne klædt om og fik de røde trøjer og hvide bukser på fra Hvidbjerg Bank, så de var meget præsentabel og flotte da de løb på banen. I den første kamp fik pigerne en fortjent sejr på 1-0, men det holdt hårdt og samtidig var det tydeligt at se, at alle de deltagende mandskaber var vinderhold.

Mette Fomsgaard blev den enlige målscore i denne kamp. Lidt senere på dagen blev det til et nederlag på 3-0 til Ans. I den sidste kamp rejste pigerne sig igen, da holdet besejrede BKM 2-0 på to flotte scoringer af Stine Fomsgaard. Selv om alle havde kæmpe og spillet tre gode kampe og Mie Mogensen nærmest havde været frygtløs i målet, betød resultaterne akkurat, at Thyholm ikke kom i finalen.

Det havde alligevel været en rigtig god dag i Ringkøbing, hvor solen det meste af dagen skinnede fra en næste skyfri himmel. Mange forældre havde også taget turen for at støtte pigerne, og holdleder Bente Mogensen havde i den anledning smurt sandwich til alle. Derudover var der medbragt saftevand, chokolade, kaffe og kage til alle.

Til slut takkede træner Karen Borgholm af for den flotte sæson og hun ser allerede u frem til næste års mange kampe.

Alle spillere modtog et diplom som bevis på, at de havde deltaget i JBUs regionsmesterskab 2004.

Thyholm - Ringkøbing 1-0

Ans - Thyholm 3-0