Fra Thyholm Avis:

Thyholm IFs bestyrelse har allerede nu fundet afløseren for Flemming Bach, der næste år rejser til udlandet med sit arbejde.

Der skulle ikke gå lang tid inden bestyrelsen i Thyholm IF havde fundet afløseren for Flemming Bach. Bestyrelsen havde søgt efter en person, der kunne føre Thyholm IFs herrersenior videre på samme måde som tidligere, hvor det vigtigste har været at få så mange til træning som muligt. Den nye træner hedder Elo Hansen, som har trænet Bremdal de seneste to år. Han kommer fra Uglev, hvor han selv har været aktiv fodboldspiller. De seneste år har Elo haft stor succes som dommer, og dømt utallige kampe på både højt og lavt niveau.

Klubben glæder sig meget til samarbejdet med Elo, som de ved er god på både den sportslige og sociale plan.

Klubben præsenterede ham under sportsfesten i Hvidbjerg i torsdags, hvor han dømte kampen mellem "det udvalgte hold" og Struers Serie 1 hold, hvor hjemmeholdet hev en flot 3-2 sejr i land.

- AT

Ny Træner
på billedet ses Thyholm IFs formand Morten Bjerregaard, de 2 hovedsponsorer Harald Jensen, Håreksperten Struer, og Heino Jensen, Arthur Struer, Elo Hansen samt Seniorformand Steen Mogensen.