Fra Thyholm Avis:

Da Thyholm Avis besøgte fodboldskolen på Thyholm var der livlig aktivitet, men det blev alligevel til en snak med fire af fodboldskolens deltagere.

Det var fire trætte spillere som efter en hård pokalturnering, og nogle sjove dage med masser af oplevelser, mødte Thyholm Avis.

De fire spillere var alle enige om, at det indtil nu havde været en meget sjov uge, hvor de alle havde lært noget nyt. De havde alle får deltaget på en fodboldskole, og var enige om, at det også denne gang var meget spændende.

Sascha Nørgaard synes meget godt om den netop overståede pokalturnering, men også de forskellige øvelser med vristspark og finter fascinerede hende.

For en af deltagerne var opholdet på fodboldskolen noget ganske særligt. Nicolai Pedersen kommer oprindeligt fra Vestervig, men da hans egen klub holdt fodboldskole, var han udrejst til Norge. Derfor overtalte han forældrene til at deltage i fodboldskolen på Thyholm, hvor han nu har fået et nyt bredt venskab med mange nye fodboldspillere. Dette viser tydeligt, at selv om man er fra en anden klub, er man meget velkommen til at deltage i fodboldskolerne i andre byer, og på den Møde skabe nye venskaber.

Nicolaj Jørgensens formål med fodboldskolen var at blive en bedre fodboldspiller, men også at blive lige så dygtig som Rud Van Nistelrooy fra Man. Utd., og med en uges træning kan den drøm snart blive en realitet. Nikolaj Jørgensen spiller ikke fodbold til daglig, men med en uge på fodboldskolen overvejer han at starte permanent.

Louise Groth synes også godt om de forskellige indslag under fodboldskole opholdet. Alt behøver nemlig ikke at dreje sig om fodbold og om at vinde, men derimod om at være sammen med vennerne og hygge sig med forskellige lege.

De fire unge talenter er alle enige i, at de også er at finde næste sommer, når der holdes fodboldskole.

- AT