Fra Thyholm Avis: Der blev spillet masser af fodbold, da Thyholm IF afviklede den årlige fodboldskole med 42 deltagende børn.

Igen i år brugte fire Trænere fra Thyholm IF en uge af deres sommerferie sammen med en flok drenge og piger på DGIs fodboldskole på Thyholm. De havde ansvaret for den fodboldmæssige opdragelse og udvikling af deltagerne, men samtidig var der også tid til underholdning og leg.

Fodboldskolen blev afviklet på Hvidbjerg Stadion, hvor der blev øvet præcision i spark, afleveringer og Målscoringer i legelignende Øvelser.

Da Thyholm Avis besøgte de aktive deltagere, var de i gang med en pokalturnering, hvor hver gruppe var et hold fra den danske SAS-liga. Der blev heppet på både FCK, Brøndby og Viborg, imens der blev kæmpet om hver eneste bold.

Onsdag var overraskelsens dag, hvor alle deltagerne kørte til Hurup Badeland, og der var livlig aktivitet i vandet. Under hele ugen har forældrene lavet madpakker til deltagerne, hvilket er faldet i god jord hos deltagerne, og efter hårde træningsøvelser har det været rart med en lille forfriskning.

Aldersopdelingen blandt deltagerne på fodboldskolen har været meget spredt, men ikke mere end at der kunne ske opdeling i små grupper, hvor niveauet også blev tilpasset.

på fodboldskolens sidste dag modtog hver enkel spiller en drikkeflaske, en DGI fodbold, en T-shirt og et fodboldlejrdiplom, efter en uge med masser af sjov og lærerig fodboldoplevelse.

I en tid hvor det er blevet svært at få frivillige til Træner- og ledergerningerne er indsatsen på Thyholm meget bemærkelsesværdig. Her er der meget stor opbakning af både Trænere og ledere, men sågar også stor forældreopbakning. Thyholm Avis besøgte fodboldskolen torsdag i sidste uge på skolens andensidste dag, men allerede der havde deltagerne haft en kanon uge med mange oplevelser.

- AT