TIF udsender i disse dage invitationer ud til de omkring 15 klubber vi forventer der deltager i årets udgave af ungdomsfodboldstævnet Hvidbjerg Bank Cup.

Stævnet arrangeres af TIFs ungdomsudvalg, og henvender sig først og fremmest til hold, som sportsligt såvel som geografisk ligger tæt på Thyholm. Tanken er at få alle vore ungdomshold til at Møde omkringliggende klubber som en slags igangsætning til "den rigtige" turnering under region 2 og THYBO/VOBU, hvis turneringsregler, der spilles efter.

Vi håber fra udvalgets side på nogle gode dage og at klubberne vil tage godt imod tilbuddet og det lidt særprægede system, vi afvikler de enkelte rækker under. Vi vil, udover hensynet til plads og dommere, forsøge at tilgodese alle hold ud fra styrke og kørselsafstand. Dette kan give anledning til lidt sjove afviklinger, men det er vort håb, at klubberne vil vise forståelse overfor disse dispositioner.

Der er ingen gebyrer vedr. stævnet. Det eneste klubberne skal sørge for er kørsel til Hvidbjerg Stadion. Der kan findes kørselsvejledning og meget andet på her på hjemmesiden.

Alle deltagere får en sodavand + pølse m. brød og de yngste vil få overrakt et diplom. Vinderholdet vil derudover få overrakt en flot vandrepokal, som kan blive klubbens ejendom efter 3 sejre i rækken. Ugen igennem vil der være fotografer tilstede, som vil forevige begivenhederne, billederne kan senere findes her på hjemmesiden.

Kampfordeling - Alle kampe foregår mellem 17:00 og 20:30

Mandag d. 2/8 2004

Drenge 90/91

Lilleputdrenge 92/93

Juniordrenge 88/89

Onsdag d- 4/8 2004

Miniputdrenge 94/95

Miniputpiger 94/95

(11 mands)

Tirsdag d. 3/8 2004

Lilleputpiger 92/93

Juniorpiger 88/89/87

Piger 90/91

Torsdag d. 5/8 2004

Micro 96

Micro 97

Microputpiger 96/97/98

(7-eleven)

(11 mands)

(7 mands)

Fristen for tilmelding er tirsdag d. 8. juni 2004.

Det færdige kampprogram udsendes senest onsdag d. 16. juni 2004.