Efter en kanongod sommer med masser af godt vejr og mange udfordringer, er det nu tid at se tilbage på endnu en afsluttet fodboldsæson. En sæson, der sædvanen tro, har budt på masser af opgaver, som bestyrelsen i samarbejde med de mange frivillige hjælpere, har forsøgt at læse på bedste vis.

Ungdomsafdelingen har i år haft ca. 200 spillere, som igen er en flot fremgang fra sidste år. Så der har virkelig været stor behov for de mange frivillige Trænere og ledere, som har ydet en stor indsats for foreningen.

Ungdomsspillerne har været fordelt på 3 11 mandshold, lilleput, drenge og junior, samt 10 7 mandshold, heraf 5 hold mikroput, 2 hold miniput, 1 hold lilleput piger, 1 hold piger og 1 hold junior piger.

På seniorsiden har der været damespillere, serie 4, serie 6 og oldboys. 30 spillere har været med til at rykke op i serie 3, mens oldboys er rykket ned i B-rækken.

Indendørs fodbold skal også lige nævnes. Her er træningstiderne i år fordelt på 2 dage, mandag og fredag. Der er tilmeldt 10 ungdomshold og 1 seniorhold til turneringen.

Om årets aktiviteter kan vi oplyse følgende:

- 8.-10. maj blev der afholdt SFO-mesterskab med deltagelse af samtlige SFO-ere på Thyholm. Her blev der uddelt vandrepokaler til hvert af de vindende SFO pige- og drengehold.

- Uge 30 bød på DGI fodboldskole med 37 børn/unge som deltagere. Ugen bød på en del undervisning, leg og besøg af Kim Olsen og Thomas Thomasberg fra FC Midtjylland samt Jannik Riis, som er holdleder for ungdomslandsholdet. De fortalte om og underviste i fodbold, bl.a. forsvar og skudtræning. Fodboldskolen sluttede af fredag med lagkageløb, hvor deltagerne til slut fik udleveret deres gaver.

- Som sædvanlig bød uge 30 også på sportsfest. Endnu engang en succes. Festen var i år sKæret ned til 3 dage, men stadig med masser af aktiviteter, mange deltagere og flot vejr. 10 hold deltog i den årlige firmadyst. Ca. 200 spillere var med til årgangs-fodbold, hvilket forløb fint. Tak til Henrik Thiesen og Steffen Futtrup for et flot arrangement. lørdag aften var der ca. 300 til spisning i teltet.

- Hvidbjerg Bank Cup forløb over 3 dage fra 8.-10. august, med ca. 500 deltagere, både drenge og piger fra microput t.o.m. junior. Der blev uddelt vandrepokaler til det vindende hold I hver pulje.

- 23. august affyrede vi "Pigeraketten" med 49 piger i alderen 5-12 år. Endnu engang en succes med godt vejr og meget engagerede rumvæsener.

- Som afslutning for juniorer blev der arrangeret tur til FC Midtjylland show i Herning Kongrescenter. FC Midtjylland fremviste deres spilletøj, og der var underholdning af "papkasseshow" og Safri Duo. Et godt arrangement - men skuffende tilmelding fra juniorerne. Kun én person var med. Desuden deltog udvlaget samt sponsorer.

- Den 25. september blev der afholdt afslutning for micro- og sandkassehold og forældre i klubhuset, med forskellige aktiviteter og konkurrencer. Til slut pølser og sodavand
.
- Ungdomsafslutningen foregik i gymnastiksalen den 11. oktober. En succes med ca. 70 deltagere, der blev udsat for forskellige konkurrencer, uddeling af pokaler for flid og årets spiller. Efter spisningen spillede Allan René og Co. op til diskotek.

Til slut skal der fra bestyrelsens side lyde en stor tak til alle vore sponsorer, samtlige Trænere, ledere, dommere og kommentatorer for et godt samarbejde, samt til Nelly og alle andre, der har hjulpet i og ved klubhuset.

Som afslutning på 2002 kan vi meddele, at den nye bestyrelse nu er fundet, og har konstitueret sig på følgende Møde:

Formand/sponsor:
Seniorformand/sponsor:
Ungdomsformand:
Ungdomsudvalg:
Materialer:
Suppleant:

Afgåede bestyrelsesmedlemmer:
Morten Bjerregaard
Steen Mogensen
Mona Jepsen
Jens Kristian Kristensen
Henrik Jepsen
Vivi Lauritsen

Flemming Holm og Jacob Friis

Den nye bestyrelse har besluttet, at tage hånd om det tilbagevendende problem omkring kontingentskyldnere. Ved fremsendelse af 2. rykker, vil der blive offentliggjort en liste i klubhuset med navne på skyldnere. Såfremt personerne er under 18 år offentliggøres forældrenes navne.

Desuden kan vi meddele, at der fra sæson 2003 lanceres ny klubdragt, som forventes anvendt i 3 år. Dragten "model Barcelona" kan købes til kr. 320,- for børn og kr. 370,- for voksne, incl. tryk. normalprisen er kr. 400,- for børn og
kr. 500,- for voksne.

For øvrigt beder vi jer alle sætte kryds i kalenderen lørdag den 8. marts, eftermiddag, til et mega show for hele familien i Thyholm Hallen.

på udvalgets vegne
Morten Bjerregaard