Lørdag d. 8 marts afholder TIF til en sjov lørdag for 5-14 årige og forældre. FCM tager spillere med til hallen for at gøgle. Den landskendte gøgler Jan B. Olesen kigger også forbi

Kære alle 5 - 14 årige og forældre!

Thyholm Idrætsforening vil gerne indlede året med at byde jer velkommen til et sjovt og anderledes kom-ind-i-klubben arrangement, som gennem information og spændende aktiviter gerne skulle skabe grobund for jeres engagement i foreingen i mange sæsoner fremover.

Vi har arrangeret en gøgler- og fodboldag med et meget friskt program for såvel store som små og vi håber, alle I thyholmere vil bakke op om en god dag i hallen.

Den landskendte gøgler Jan Benjamin Olsen vil lave alt fra fakirnumre til danseserier og spiller fra FC Midtjylland, som jo er TIFs samarbejdspartner, vil trylle med bolden og lære en masse ting fra sig og svare på dine fodbold spørgsmål.

Forældrene vil få et indbilk i funktionerne, formålet og virket i en idrætsforening, mens der orienteres om det vigtige og fundamentale forældresamarbejde, som skal danne rammen om mange dejlige oplevelse ved at dyrke fodbold i netop Thyholm Idrætsforening.

Efter et oplæg fra JBU-konsulent Peter Tornbo og en præsentation af fodboldudvalget i TIF, vil der være mulighed for at stille spørgsmål og deltage i en debat om fodbold, klubarbejde og forenings fremtid.

Detaljet dagsprogram:

13.15-13.30: Velkomst i hallen til alle fremmødte børn+forældre.
13.30-14.45: Børnene leger/gøgler/spiller i hallen på 3 stationer:
- station 1: m. gøgler Jan B. Olesen.

station2: oppustelig fodboldbane m. dommer/instruktør fra FC Midtjylland.
- station 3: FC Midtjylland-spillere viser tricks

og øvelser fra SAS-ligaen.

forældrene informeres i hallens cafeteria.
- Velkomst v. formand fo ungdom Mona

Jepsen.
- Oplæg v. JBU-konsulent Peter Tornbo.
- Tipskupon
- Opsamling og debat.
14.45-15.00: FCM spillerne skriver autografer.
Jan B. Olesen samler interesserede "gøglere" til opvisning for forældre

og presse.
forældre bydes på kaffe og brød. Pris: 20 kr.
15.30-16.00: Gøgleropvisning m. slikpose til alle deltagere.
16.00-16.15: Afrunding v. ungdomsudvalget

Med sportslig hilsen