Fodboldsæsonen er ved at være afsluttet for alle drenge og piger. Derfor er det tid til at runde af under andre former end det rent fodboldmæssige og ungdomsafdelingen arrangerer allerede på fredag d. 11. oktober fælles afslutning for de drenge og piger, årgang 88-93, som har nydt fodboldspillets glæder sæsonen igennem.

Arrangementet starter kl. 18.30 med en hvem-er-hvem konkurence, hvor der er fine præmier fra fodboldafd. hovedsponsorer. Hovedpræmien er i øvrigt en spilletrøje fra FC Midtjylland. Herefter er der gratis spisning, efterfulgt af pokaloverrækkelse til de spillere, som har trænet meget og ydet en speciel indsats.

Aftenen afsluttes med discorytmer bestående af tidens hotte hits serveret af Allan René og Co. Nelly sælger guf til billige penge og senest kl. 23.00 bedes forældrene afhente poderne efter en forhåbentlig minderig aften.

Sidder du som ikke medlem af TIFs fodboldafd. og føler dig snydt for en god oplevelse, kan du fra kl. 20.00 deltage i musikseancen mod betaling ved indgangen.

Se i øvrigt den i skolen udleverede indbydelse.

Når det "kun" drejer sig om børnene fra tredje til ottende er det fordi sandkasse- og microputafd. allerede har afholdt deres afslutning for dem selv i klubhuset. Juniorafd, befinder sig i øjeblikket i Prag og er iøvrigt ikke interesseret i andet end sprut, smøger og farver; ting som vi ikke vil tilbyde i foreningsregi. Derfor ingen officiel afslutning for disse unge mennesker.

Med sportslig hilsen:
Ungdomsudvalget