TAK

Vi er meget taknemmelige for sponsorering af hoppepuder, slushice maskiner m.v. fra Hop & Rul - Stor TAK for jeres velvilje

TAK til sponsoren af aktiviteter for børn:
Sparekassen Vendsyssel

TAK til hovedsponsorerne for sportsfesten 2016:
Thyholm Murer, Thyholm Olieservice A/S, Tambohus Kro – Grand Hotel – Hotel OASIA – Hotel Ritz, Thyholms Tømmerhandel A/S – XL Byg, Sparekassen Thy

TAK til armbåndssponsor:
Jema Plast

TAK til alle de frivillige hjælpere for god indsats før, under og efter sportsfesten.

Også TAK til sponsorerne for gaver til tombolaen:
Arla Foods, Butik Backstage, Døgneren, Hos Hole, Hvidbjerg Autoværksted, Håreksperten, Salon Woman, Thy-Mors Energi, Knud Jepsen, Nordvestjysk Biavlerforening, Jema Plast, Anette’s Fodpleje, Butik Blomsten, El Jacobsen, Floulev Maskinforretning, Frisør Kappel, Herreværk - Struer, JYSK – Struer, Kop & Kande - Struer, Kvickly - Struer, Mr. Arthur –Struer, Sparekassen Thy, Intersport – Struer, Apollon – Struer, Flittig Hjælp, Teglbjerg Lys, Dystan, GJ Tømrer & Snedker ApS, Henriks Smede og MC, Hotel Tømmergården, Hvidbjerg Bank, Kappelvejs Værksted, Matas - Struer, Nordvest Foder, Sparekassen Vendsyssel, Struer Brød, Søndergaard Transport ApS, Thyholm Olieservice A/S, TMP Hydraulik A/S, 3F, Tømrerfirmaet K. Borgholm, Urmager Jens M. Christensen, Bog og Idé - Struer, Dahl Biler - Struer, Helmholt Elektronik - Struer, Fysioterapeut Hanne Christensen – Struer, Isolar, Hvidbjerg Vinduet A/S, Jegindø Tøm’ren, Johs. Jensen Fiske- og Muslingeksport, Klinik for Fodterapi v/Ann Viborg, Løvbjerg - Struer, MENY - Struer, Restaurant Coco, Tambohus Kro, Tambosund Camping, Thyholm Murer, Æ Skipperhus, Thyholm Fysioterapi, Kristian Hove, Thyholm Radio/TV, Thyholms Tømmerhandel A/S - XL Byg.

VINDERE VED SPORTSFESTEN 2016
Firmadysten blev vundet af ”brandmændene”

Årgangsfodbold – ”gamle” blev vundet af årgang ’67

”unge” blev vundet af årgang 83, 84, 85

Cykel - Sponsoreret af Hvidbjerg Autoværksted – Vundet af Anne Marie Lindballe
3 flasker vin – Vundet af Inge Lise Andersen
2 flasker vin – Vundet af Torben Vestergaard
1 flaske vin – Vundet af Michael Gravesen

Vindere af ”køb et flag” – Gavekort til Din Tøjmand Baun, Hurup og FCM fribilletter:
Henrik Villadsen, Erik Villadsen, Steen Mogensen, Sebastian Kirkeby, Thomas Kirkeby, Johnny Breinholt, Mai Lindgaard, Michael Gravesen, Jens Nørgaard og Holger Larsen.

Thyholm IF
Fodboldafdelingen