Mindeord:
Vi har alt for tidligt mistet en ildsjæl for Thyholm. Hans Odgaard var for os en meget vigtig person, der forstod at holde sammen på trådene, hjælpe andre, og altid have det store overblik. Han var vellidt og arbejdsom.

 

Hans Odgaard er født og opvokset på Thyholm. Han var gift med Bodil og sammen har de sønnerne Bo og Kim, samt svigerdøtre og 3 børnebørn. Han er født den 29. marts 1955. Midt i juni blev det konstateret, at kræften var vendt tilbage - en meget trist meddelelse, som kom meget uventet.

Hans lukkede sine øjne den 17. juli 2016 - 61 år gammel.

 

Hans´ familie har altid betydet rigtig meget for ham, det samme har arbejdslivet og foreningsarbejdet. Bodil har også altid været en trofast støtte, og bidraget med mange opgaver.

 

I Thyholm IF og Thyholm Løbeklub har Hans været foregangsmand for rigtig mange ting. Af titel var han kasserer, men han klarede mange flere opgaver end det. Hans var helt sikkert foreningernes leksikon. Han satte stor ære i, at kunne hjælpe på alle områder i foreningsarbejdet, og hvis der var en enkelt lille ting Hans ikke vidste - fandt han helt sikkert ud af det.

 

Det skal også nævnes at Hans modtog Sparekassen Thys lederpris, samt Struer Kommunes Idræts-forbunds lederpris. Hans nåede at være kasserer for Thyholm IF i 30 år. Han var også med til at starte Thyholm Løbeklub op i 2009.

 

Det er ikke uden grund, at tankerne tilbage på Hans fylder meget. Han vil blive mindet i rigtig mange sammenhænge og savnet vil være stort.

 

De kærligste tanker sendes til Bodil og familien - I skal vide, at I alle altid er meget velkommen i foreningerne.

 

TAK til HANS ODGAARD - ÆRET VÆRE MINDET AF HANS ODGAARD.

 

På vegne af
Thyholm Idrætsforening

 

 

Find Os På Facebook


Hovedsponsor Fodbold(Ungdom)Hovedsponsorer Fodbold(Senior)Hovedsponsor Håndbold


 


Få kort og rutebeskrivelse til TIFs anlæg